Life In Letters

Uw biografie, jubileum, bedrijfsportret, reisverhalen of bijzondere gebeurtenissen uit uw leven in boekvorm? Life In Letters zet uw verhaal beeldend geschreven op papier en maakt er een prachtig geïllustreerd boek van. Wij hebben veel ervaring met het schrijven en vormgeven van boeken, tijdschriften, kranten en magazines. Naast uw verhaal in boekvorm kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een magazine, krantvorm et cetera. Vraag vrijblijvend informatie via het contactformulier.

Uw boek ontstaat door middel van interviews en wordt geschreven door een professionele schrijver. Wij leveren hardcover boeken, volledig in kleur gedrukt met foto’s & tekst. In een eerste ontmoeting bespreken we onze aanpak, de wensen en mogelijkheden voor uw boek.

LIL Design

Naast de vormgeving van uw boek in opdracht krijgen we ook vragen van mensen die zelf hun verhaal of gedichten hebben geschreven, maar niet weten hoe het verder moet. LIL Design kan voor de opmaak en het drukwerk zorgen.

Design is de kunst van het evenwichtig op elkaar afstemmen van beeld en tekst. Met ruim dertig jaar ervaring in huis bieden wij u professionele, creatieve en innovatieve ideeën voor al uw grafische uitingen.

LIL Design denkt niet in standaardoplossingen. Een goed idee daar begint het mee. Via een brainstorm bepalen we samen welke koers we kiezen. Na een oriënterend gesprek gaan we voor u aan de slag en presenteren we een concept dat met uw instemming de definitieve vormgeving krijgt. We halen alles uit de kast om voor u het optimale resultaat neer te zetten.